Om toro enterprise

 

Om oss

  • En stor nyhet är av vi numera går under Toro Enterprise. Detta för att kunna erbjuda en ännu mer komplett lösning till era problem. Med detta tillkommer bland annat tillgång till egen spol-buss med hetvatten m.m
  • Vi startade vår verksamhet vintern 2021.
  • Grundidén var att kombinera våra tidigare erfarenheter inom fastighets- och säkerhetsbranschen.
  • Robin startade sin karriär som anläggare, senare gick han över till ett säkerhetsbolag och jobbade med både fastigheter och störningsutryckningar. Därefter gick han över till avloppsbranschen där han både körde spolbil och utredde avlopp med hjälp av kamera.

Av alla dessa tidigare erfarenheter så föddes ”Jacobsson Teknik” där vi idag hjälper både större och mindre fastighetsägare varav några av dessa är: HSB Sydost, M2gruppen och Stubor i Växjö. Det som gör oss lite unika är att vi löser ärendet oavsett storlek med hjälp av våra egna tekniker eller samarbetspartners. 

 

Vi hjälper er med allt ifrån att installera vitvaror, klippa gräs, fräscha upp uppfart/altaner till att åka på de där extra känsliga störningsärenden såsom: Hög musik, fest eller övriga ärenden. Vi erbjuder även teknisk hjälp i hemmet såsom: Internet, tv eller annan form av elektrisk utrustning.

 

När det kommer till vår joursamordning så är vi alltid först på plats och gör en bedömning på vilken resurs som krävs på plats. Vi ordnar därefter allt för att du ska känna dig trygg och endast behöva göra ett samtal.

 

 

 

Galleri